...κορφολογώ βουνό τες ομορφιές σου, τες ομορφιές σου πουν’ θεϊκές και παραδεισοπλασμένες…. Κ. Κρυστάλλης

Πρόγραμμα


Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 

Παλαιά Επίδαυρος – Θέατρο Επιδαύρου


Κυριακή: 5 Νοεμβρίου 2017

Μαίναλο: Ελάτη – Ράδου – Δημητσάνα (Συλλογή μανιταριών) 
Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017
Πάρνηθα:  Φλαμπούρι - Κατσιμίδι
 


Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017:
Μαίναλο: Διάσχιση Μαδάρας 
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 
Γεράνεια:  Κορυφή Γερανείων κατάβαση στο Αλεποχώρι

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017
Γεράνεια: Σήμανση μονοπατιών

Περισσότερα για τις διαδρομές σύντομα

Tηλέφωνο επικοινωνίας 6932981010 

Σεπτέμβριος 2018: ΙΟΣ - ΣΙΚΙΝΟΣ - ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ
 

Όροι Συμμετοχής

Η συμμετοχή οποιουδήποτε στις δραστηριότητες του Ορειβατικού Συλλόγου, σημαίνει ταυτόχρονα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής σε αυτές

1.       Καμιά εξόρμησή μας δεν είναι εκδρομή ή περίπατος

2.       Γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στη δραστηριότητα, αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του.

3.       Έχει τις απαιτούμενες ικανότητες και γνώσεις, την ανάλογη εμπειρία και τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για την συμμετοχή του στη δραστηριότητα αυτή και έχει λάβει υπόψη του/ης της σχετικές προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή της δραστηριότητας και για όσο διάστημα διαρκέσει αυτή.

4.       Παραιτείται από κάθε αξίωση δική του/ης  ή των οικείων του/ης  σε περίπτωση βλάβης της υγείας του/ης, τυχόν τραυματισμό ή απώλεια της ζωής του/ης  κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας  ή και μετά το τέλος αυτής.

5.       Ο Αρχηγός της ανάβασης έχει δικαίωμα:

     -Να τροποποιήσει ή και να ματαιώσει τμήμα της ή και όλη την ανάβαση, εάν κατά την κρίση του οι τοπικές συνθήκες καιρού - βουνού δεν εξασφαλίζουν την ασφάλεια της ομάδας.

    -Να αποκλείσει άτομο ή άτομα, που κατά την κρίση του δεν πληρούν τους όρους ασφαλείας (ελλιπή ή ακατάλληλα εφόδια, κακή φυσική κατάσταση, ανυπακοή κλπ.

Στις εκδρομές μας συμμετέχουν μόνο μέλη του συλλόγου μας.

 Μέλος στο σύλλογο μπορείτε να γίνεται συμπληρώνοντας την Αίτηση Μέλους και πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ.


Οι αναγραφόμενες ώρες πορείας είναι ενδεικτικές, αναφέρονται σε καλή φυσική κατάσταση των συμμετεχόντων, σε ομαλές καιρικές συνθήκες και σε συνήθη κατάσταση βουνού για τη συγκεκριμένη εποχή.


Ενημερώνουμε, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας ότι ομαδικές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας δημοσιεύονται στις σελίδες μας στο διαδίκτυο και δυνατόν να δημοσιευτούν στον έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο.